Holiday Gift Guide for Dads

Nnapɔnna Akyɛde Ho Akwankyerɛ ma Paapanom

Yɛaboaboa akyɛdeɛ akwankyerɛ bi ano ama Paapa a yɛnim sɛ wɔn ani begye ho. Efi ntadehyɛ asinasin a bere ntumi nsɛe no so kosi ne mu aduannoafo a ɔde ne ho hyɛ mu so no, ma Paapa akyɛde a ɛfa ɔkwan a wɔfa so yɛ aduan ne nea ɛyɛ dɛ ho denam saa nneɛma a wɔpaw sen biara a efi Cupkin yi mu biara so.

Blundstone Chelsea Boot a ɛyɛ fɛ

Esiane sɛ biribiara nni hɔ gye nsusuwii a ɛyɛ anigye nti, wobetumi asiesie saa abɔso bruu a ɛyɛ fɛ a wɔtaa yɛ yi anaasɛ wɔahyɛ no akɔ fam, de jeans a ɛyɛ den anaasɛ slacks a ɛnyɛ den abɔ mu. Ɛmfa ho sɛnea wo su te biara no, Blundstone ayɛ boot a ɛyɛ tete de ankasa a ɛwɔ ahotɔ a ɛkorɔn, nneɛma a ɛyɛ fɛ, ne nea ɛtra hɔ kyɛ a ɛda nsow.

Timex Mmarima Akwantuo Scout Watch

Ɛyɛ ahotɔ, mfaso wɔ so, na ɛho ka yɛ den. Saa Expedition Watch a Timex yɛe yi ne nea wo nsateaa ayera.

Cast Iron Skillet a Wɔde Yɛ Nneɛma

Ɔkwan pa biara nni hɔ a wobɛfa so noa aduan sen sɛ wode dade a wɔde ayɛ kyɛnsee bɛnoa aduan. Perfect ma abɔnten camping, anaa da biara da aduannoa wɔ w’abusua fie, saa ade a ɛho hia a wɔde noa aduan yi yɛ ade a ɛsɛ sɛ obiara a ɔrehwehwɛ sɛ ɔbɛma wɔn aduan so na hey ebetumi mmɔho abien bere a wo mu duru a wobɛma so no yɛ adwuma no.

ThermoPro Digital Nam Ho Ɔhyew Nhwehwɛmu

ThermoPro Digital Meat Thermometer no yɛ pɛpɛɛpɛ yiye a mmuae bere yɛ sikani 2-3. Na deɛ ɛyɛ kɛseɛ mpo wɔ saa ahyɛnsodeɛ yi ho ne sɛ wɔne Guy Fieri Foundation ayɛ adwuma, a ɛboa mpɔtam a abɔdeɛ mu asiane aka wɔn, ɛma sika a wɔde ma aduanenoa ho adesuafoɔ, na ɛde ahantan di wɔn a wɔdi kan yɛ ho biribi, asraafoɔ, ne wɔn a wɔadi ako no ho afahyɛ.

Shinola Asram 12 Nhyehyɛe

Hwɛ wo nna wɔ Amerikafo ayɛ, asram 12 nhyehyɛe a ɛyɛ nwonwa a Shinola yɛe yi mu. Monogramming nso wɔ hɔ a wɔde bɛka obi ankasa mpo.

Nneɛma ahorow. Nneɛma Co Slim Snap Sikakorabea

Clunky is out, minimalism is in. Saa leather snap wallet yi yɛ ultra-thin nanso ɛyɛ nwonwa sɛ ɛkura pii, na ɛnam sɛ 97% a wɔtɔ ma saa sika kotoku yi 5-star review nti, yɛsusu sɛ w’ani begye ho, nso.

Sonos Smart Ɔkasafo

Fa Sonos One Smart Speaker no ma wo nnwom no nkɔ soro. Saa akasam ketewa yi de nnyigyei a ɛkɔ akyiri pii ne ahofadi a wɔde di dwuma a ɛnne a wɔde yɛ adwuma ne mmoa a nsa nnim hoahoa ne ho, na ɛma wutumi nya wo nnwom no mu anigye wɔ baabi a ɛkɔ akyiri.

Craighill Lark Sekan a Wɔde Yɛ Adwuma

Saa sekan ketewa a ɛyɛ mmerɛw yi yɛ ade a ɛsɛ sɛ wunya wɔ asetra mu mmere pii mu. Efi nneɛma a wɔde kyekyere nneɛma a wobue so kosi nhama a ɛyɛ mmerɛw a wotwitwa so no, sekan yi sua araa ma wubetumi de akɔ wo safe nkɔnsɔnkɔnsɔn so anaasɛ wode akɔ wo kotoku mu a ɛremma wo mu nyɛ duru.



San kɔ blog so